Skip to main content

Yhteystiedot

Ekokampaamo, ekokosmetologi ja hyvinvointihoitola

Olet lämpimästi tervetullut hoidettavakseni!

Eco Beauty Freesia

Formaalintie 1
20780 Kaarina

044 244 7147
ecobeautyfreesia@gmail.com

Muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Eco beauty Freesiassa sinua palvellaan aina kiireettömässä ja rauhallisessa ympäristössä. Desinfioin tilat huolella ja tiloissa palvelemme Sinua aina henkilökohtaisesti. Hoitolassa on käsienpesumahdollisuus sekä käsien desinfiointiainetta saatavilla.

Tervetuloa rentoutumaan kiireisen arjen keskellä!

Varaa aika

Ferdane

Olen työskennellyt kampaajana vuodesta 2000 ja valmistuin ekokampaajaksi vuonna 2015. Olen kouluttautunut myös kosmetologiksi vuonna 2016 sekä siitä jatkokouluttautunut eko kosmetologiksi. Olen opiskellut myös kosmeettista akupunktiota.

Kauneuden alalla olen ollut vuodesta 2000 lähtien, joten kokemusta kauneusalasta minulla on paljon. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2015 alkaen.

Kauneusala on ollut sydämessäni jo lapsesta lähtien. Löysin ekokosmetiikan maailmaan oman allergiani kautta ja siitä lähtien olen tykännyt tehdä töitä ekologisilla tuotteilla. Sain allergisia reaktioita synteettistä kampaamon hiusväreistä vuonna 2013 ja sen jälkeen päätin lopettaa perinteisten hiusvärien käytön asiakastöissä. Näin voin myös vähentää työssä alistumista kemikaaliselle kuormitukselle.

Eco Beautuy Freesia on kauneuden ja hyvinvoinnin liike, josta saat yhdestä paikassa kaikki ekokampaamon ja ekokosmetologin palvelut. Mm. kasvivärjäykset, savivaalennukset, ekologiset hoidot ja akupunktio. Kerron mielelläni lisää palveluista ja autan valitsemaan juuri sinulle sopivan hoidon.

Tutkinnot ja koulutukset

Kampaajan ammattitutkinto (2000)
Ekokampaajan ammattitutkinto (2015)
Kaudenhoitoalan ammattitutkinto (2016)
Ekokosmetologin ammattitutkinto (2019)
Kosmeettinen Akupunktio -ammattitutkinto (2020)
Yumi Lashes & Brows (2021)